janv. 2020
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Chef Patissier
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CHATEAU D'ESTOUBLON
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janv. 2020
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Chef de Cuisine
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MANOIR DU HILGUY
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0 Y 5 mo _
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oct. 2015
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Chef de Cuisine
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TIFFANY AUSSI Landudec , Finistere FRANCE
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?qrs 2020
4 Y 6 mo
TIFFANY AUSSI
Landudec , Finistere FRANCE
Chef de Cuisine (alone)
Restaurant Ouvrier, Table de Passage
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janv. 2014
oct. 2015
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Chef Patissier Consultant
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PATISSERIE ZEGATO Paris FRANCE
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Patisserie
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oct. 2012
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Chef de Cuisine
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RESTAURANT MARKET Paris FRANCE
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Restaurant Fusion
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juil. 2011
sept. 2012
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Chef de Cuisine
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RELAIS DU NEVET Plogonnec , Finistere FRANCE
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Restaurant Ouvrier et Hotel , Table de Passage
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oct. 2007
mars 2008
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Chef
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BAR SOLEX French Wine Bar New York City
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juil. 2003
oct. 2007
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Exe Pastry Chef / Chef Pantry
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RITZ-CARLTON Central Park New York City
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nov. 1996
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Pastry Chef & Teppanayaki Chef
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OTABE _of_ SERYNA International Formal Japanese & Teppan Steakhouse New York City (Opening )
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nov. 1996
mai 2002
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Opening ] Executive Pastry Chef
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JEAN GEORGES at The Trump Intern Hotel & Tower New York City
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mars 1994
juil. 2003
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Pastry Chef de cuisine Consultant USA
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PASTRY CONSULTING
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janv. 1994
juin 1994
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Chef Douglas Rodriguez
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NY Times êê
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juin 1991
juin 1993
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Chef Jean Georges Vongerichten
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JOJO - LIPSTICK CAFÉ - VONG
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[Every Openings ] Executive Pastry Chef
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févr. 1990
juin 1991
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Consultant Chef
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MON CHER TON TON _of_ SERYNA International
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NY Times êê
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juin 1987
déc. 1989
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Corporate Pastry Chef
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SO-GE-BAR
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Societe de Gestion de Bars et Brasseries
Beziers , Narbonne . Toulouse FRANCE
Corporate Pastry Chef
and also at the same time
Executive Chef ( for a Seafood Brasserie , Beziers)
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nov. 1985
mai 1987
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Executive Pastry Chef
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L'ESPERANCE / Marc MENEAU St Père sous Vezelay , Burgundy , FRANCE
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févr. 1984
mai 1985
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Pastry Chef / 1st Cook
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HOTEL IM PALAIS SCHWARZENBERG Vienna AUSTRIA
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janv. 1982
févr. 1983
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Pastry Chef
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HOTEL CARLTON Lausanne SWITZERLAND
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mars 1981
nov. 1981
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Commis
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CROISIERES PAQUET
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Worldwide 5 star Cruises on MERMOZ
First Pastry Commis
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sept. 1976
janv. 1981
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Cruises
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4 Y 4 mo
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Corporate Pastry Chef
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New York City
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JoJo , Vong (now closed) , Mercer Kitchen , Perry Street
The Mark Hotel
& Other Outlets around the US
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Charcuterie Traiteur
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FIN GASTRONOME
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